aangeboden: Laatste 5 stuks PID temperatuurregelaars voor dauwverwarming


De laatste door mij bestelde serie printen is bijna op. Ik heb nog voldoende componenten in huis en blijf de bouwers uiteraard hulp en ondersteuning bieden, maar na deze laatste serie bouwpakketjes wordt het tijd voor een nieuw project.

Het betreft hier een goede PID microprocessor gestuurde controller voor dauwverwarming waarmee vier kanalen nauwkeurig op temperatuur geregeld kunnen worden (elk met eigen sensor) of naar keuze handmatig via een instelbare 0..100% PWM vermogensregeling (dus zonder eigen sensor). Het is ook mogelijk om de kanalen de temperatuur van de omgevingslucht te laten volgen (vijfde sensor) of de temperatuur van een hoofdspiegel of tube (zesde sensor). Samen met een kleine afkoelroutine die een ventilator aan kan sturen, is dit een universele en complete PID controller die vier verwarmingskanalen kan aansturen, zes temperaturen kan meten en alles zo nauwkeurig mogelijk op gelijke temperatuur houdt, zonder dat men hier verder omkijken naar heeft.

Alles is vrij voor niet-commercieel gebruik: Gerber-files om printen te maken, broncode (Proton basic) van de software, maar de meeste mensen willen toch liever een bouwpakket wat ze met relatief weinig uitzoekwerk of elektronica ervaring zelf in elkaar kunnen zetten.

Ik kan er hier dus nog 5 stuks van leveren. Je krijgt dan de print, alle losse componenten die hierop horen (inclusief LCD display, druktoetsen, printconnectoren en koelribben) en een voorgeprogrammeerde PIC microprocessor met 6 in de software geadresseerde en gekalibreerde, digitale temperatuursensoren. Ik ben uiteraard bereikbaar voor hulp en neem mijn verantwoordelijkheid.
Kosten bedragen EUR 72,-, exclusief verzendkosten (EUR 3,12 voor Nederland, EUR 6,65 voor BelgiŽ).

Zie voor meer informatie, handleiding en bouwbeschrijving de site Astroforum.nl onder Markt en Diensten.
http://www.astroforum.nl/forum/markt/diensten/63188-4-kanaals-pid-temperatuurregelaar-voor-dauwverwarming-zelf-bouwen

Robert.bedrag:
EUR 72,- ex. verz.
adverteerder:
Robert
woonplaats:
Enschede
telefoonnummer:
-
categorie:
Buisring, Zoeker, Dauwbestrijding


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.