aangeboden: Celestron Advanced VX goto incl WIFI uitbreiding en extra gewicht.


Even een voorwoord voor de mensen die 600 of 700 euro durven te bieden. de nieuwprijs voor deze set is iets meer dan 1200 euro, dus ga me niet vermoeien met het feit dat je niet voldoende geld bij elkaar kan krijgen. Rob heeft een tweedehandsje hier staan voor 725 euro, dan koop je die toch gewoon.
Mijn handcontroller is in ieder geval nog nooit gebruikt!

Door tijdelijk stoppen met de hobby bied ik aan een splinter nieuwe Celestron Advanced VX goto montering incl Skyportal WIFI uitbreiding en extra contra gewicht.
Deze is slechts 3 nachten gebruikt!

Kijk voor de specs en reviews van de mount maar eens op internet.

Met de Skyportal wifi adapter wordt het kinderlijk eenvoudig om de objecten te vinden en op het noorden uit te richten.

Met de Celestron SkyPortal wifi adapter kan je eenvoudig een Celestron goto telescoop besturen met een Smartphone, Tablet (iOS of Android) of pc. Download de Celestron SkyPortal app en sluit de Celestron SkyPortal wifi adapter aan op de telescoop. Link je device met de SkyQ link adapter en het feest kan beginnen.
Lijn de telescoop uit op 2 of 3 heldere sterren en je kan via de Celestron SkyPortal app nu je telescoop besturen. In de app zitten ook gesproken teksten, in Engels, die alles vertellen over de diverse objecten welke je kan waarnemen.

Astronomie is nu ineens een stuk leuker en eenvoudiger.


bedrag:
Gereserveerd
adverteerder:
Jaap
woonplaats:
Heerhugowaard
telefoonnummer:
0612140918
categorie:
Montering, Aandrijving, Statief


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.