overig: Pentax XW oculairen niet meer gemaakt ? Dacht het niet hoor !!!


Het gebeurt weleens dat "men" je probeert wijs te maken dat iets niet bestelbaar c.q. leverbaar is en dat je beter een ES of een Televue kunt nemen. Maar dit is gewoon niet waar, je kunt bij onze Oosterburen net zoveel Pentax XWs kopen als je wilt, voor 369,- dan, maar waarom zou je dat uitgeven ? Je kunt het ook bij onze Westerburen kopen met zoveel gemak:

Op het moment van schrijven kost een Pentax XW nieuw 282,39 euro plus 15,82 DHL Economy (of 19,22 met DHL Express) verzending naar Nederland of BelgiŽ, waarom zou je dan A) 369,- euro betalen en B) geloven dat ze wel mooi op een website staan, maar zogenaamd niet meer gemaakt worden ? Dat is toch je reinste onzin ?

https://www.firstlightoptics.com/pentax.html?currency=2

En combineer je je bestelling met andere zaken, dan is het alleen maar voordeliger en kom je een andere dag, dan is het vanwege de fluctuerende Britse Pond Sterling misschien wel nog goedkoper. Iedere dag een andere prijs.

Ik heb geen aandelen in deze toko, maar het irriteert me al zo lange tijd dat "men" beweert dat die dingen niet meer leverbaar zijn, dat ik het er hier even voor iedereen uitgooi.
En als zoiets nieuw dit kost dan is het duidelijk dat een XW gebruikt niet meer dan 200,- zou moeten kosten...bedrag:
tussen de 275 en 290
adverteerder:
Marc
woonplaats:
Rijswijk
telefoonnummer:
-
categorie:
Telescoop met montering


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.