aangeboden: Celestron C9 Edge HD - te koop of ruil


Ik kocht onlangs een C9 Edge HD, enerzijds om me te depanneren maar ook om mee te nemen op reis volgende zomer. Toch had ik liever een wat grotere diameter gehad op reis.

Ik ben niet de eerste eigenaar, maar de vorige had hem nauwelijks gebruikt, er zat enkel stof op :) Kijker is dus in zo goed als nieuwstaat. Ik heb hem een aantal keer gebruikt, en de optiek is zoals de meeste Edges zeer goed.

Kijker komt met originele verpakking, handleiding, zoeker, Axiom oculair, 1 1/4 inch adapter en 2" prisma (er mankeert wel een stelschroefje (metrisch), maar dat kan je recupereren van de 1 1/4 inch adapter, want die gebruik je niet als je het 2" prisma gebruikt). Verder is er nog een oprolbare dauwkap van Celestron bij.

Bij voorkeur af te halen in Lochristi. Rechstreekse verkoop, of wil ook opleggen voor C11 Edge HD. Hij hoeft niet echt weg, dus ik ga hem niet verkopen voor de helft van de prijs ;)

Bij de fotos: sterrentest werd gedaan nog net niet in 100 pct collimatie. Ondertussen staat hij wel in collimatie, en die houdt hij ook goed.

Mvg

Dodi


bedrag:
OTK
adverteerder:
Dodi
woonplaats:
Lochristi
telefoonnummer:
-
categorie:
Telescoop met montering


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.