aangeboden: Skywatcher NEQ 6 pro


Beste Sterrenvrienden,

Mijn actieve waarnemingen staan op een laag pitje en ik heb meer spullen staan dan wenselijk is. Daarom wil ik mijn Skywatcher Neq 6 pro montering weg doen. Ik heb hem ook in een redelijke opwelling gekocht. De montering zelf heeft wat gebruikerssporen, maar oogt verder in prima staat. Op de controller staat de nieuwst mogelijke bruikbare software. Er zit een zuil bij en een stevige metalen driepoot om de montering makkelijk te verplaatsen. In plaats van de originele voeding, zit er een nieuwe universele bij (van astromarket). Geen zorgen, deze zorgt niet voor piekspanningen als men daar bang voor is.

Tot zo ver: alles koek en ei. Maar waarom bied ik deze voor een relatief laag bedrag dan aan? Dat heeft te maken met het feit dat de Dec as het niet doet. Ik heb de print plaat bekeken en het lijkt erop dat het daar niet aan ligt. Ik heb wel contact gehad met astromarket en waarschijnlijk zit iets los of is het motortje kapot. Dit valt te maken, want bij astromarket zit een ingenieur van skywatcher die het kan oplossen. Maar als je zelf handig bent kan het nog goedkoper. Zoals ik aan gaf: ik kijk zelf niet vaak meer en als alleen met een dobson. Ik heb dus ook geen zin tijd en moeite te investeren in deze schitterende montering. Ik gun hem liever een mooi nieuw onderkomen.

De prijs is Ä550 en dat blijft het ook. Waarom? Er zit een zuil bij en een nieuwe voeding. En zoals eerder gezegd: het is al een lage prijs en wie weet is het misschien maar een los kabetleje of iets? En dan is het pas echt een financiŽle meevaller.

Bij interesse: stuur mij een mailtje. Wegens omvang en gewicht wel alleen op te halen/bezichtigen in Kerkrade. Kun je wellicht ook in een keer mooi door naar Astromarket.

Groeten,
Maarten


bedrag:
550
adverteerder:
Maarten
woonplaats:
Kerkrade
telefoonnummer:
-
categorie:
Montering, Aandrijving, Statief


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.