aangeboden: national geographic 90/1250 goto maksutov-cassegrain telescoop


De National Geopgraphic 90/1250 is een automatische Cassegrain-telescoop met Maksutov-Cassegrain optiek. Deze automatische telescoop is geschikt voor zowel de beginnende als lichtgevorderde sterrenkijker. De telescoop is - in samenwerking met Bresser - ontwikkeld door het Amerikaanse geografische genootschap National Geographic.
Objectiefdiameter en brandpuntsafstand

De telescoop heeft een objectiefdiameter van 90 millimeter en een brandpuntsafstand van 1250 millimeter. De maan en haar kraters, Saturnus en Jupiter zijn slechts enkele van de objecten die zichtbaar worden met deze telescoop. De National Geographic 90/1250 is de ideale telescoop om kennis te maken met een GoTo-systeem en de rijkdom de sterrenhemel van dichtbij te bekijken. Het GoTo-systeem helpt bij het vinden van specifieke objecten, evenals de LED-zoeker.
Diverse accessoires meegeleverd

Een kompas wordt meegeleverd met de National Geographic 90/1250 automatische telescoop. Daarnaast is de levering inclusief twee oculairs, met een brandpuntsafstand van 12,5 en 25 millimeter. Verder vind je in de doos een maanfilter, sterrenkaart en handleiding. Deze telescoop is uitgerust met een aluminium statief, maar kan ook gewoon op een tafel geplaatst worden.

BIEDEN MAG (richtprijs rond 200 euro)


bedrag:
250
adverteerder:
D. van Buuren
woonplaats:
Enschede
telefoonnummer:
-
categorie:
Montering, Aandrijving, Statief


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.