aangeboden: Complete (remote) sterrenwacht te koop


Complete (remote) sterrenwacht aangeboden vanwege verhuizing. Hieronder vind u een lijst die ik even 123.... heb opgesteld. In zeer korte periode heb ik een volledige document met de vraagprijzen en wat u precies kunt verwachten.

De sterrenwacht staat in omgeving van Den Bosch. Wilt u langskomen voor een bezichtiging stuur een email!

Mensen die de gehele sterrenwacht willen overnemen krijgen voorrang!

In het kort:
207mm F5.6 Newton zelfbouw uit 1982. Historie is bekend en de spiegel is in zeer goede conditie. 1,5 jaar geleden nog voorzien van een nieuwe aluminium coating, ook voor de vang spiegel.

EQ8 montering in zeer nette staat. Mogelijk met vele toebehoren die binnenkort via een document te bestuderen zijn.

Deze set-up staat op een solide sokkel die door een metaalbedrijf in elkaar is gelast. Deze knik-zuil is zelf ontworpen door mij.

Het huisje is in goede staat. Geen gerot hout! Het dak is van licht gewicht en loopt als een zonnetje. De garagemotor voor het remote bedienen is mogelijk! Er staat een computer in met een RPi en een stuurbare schakelbord, dit is ook tevens over te nemen.

Verder mogelijk een OAG en een lodestar (eerste versie) als guide systeem. De hoofdcamera is een gemod. Canon 5D mark II. Voor overname zijn hier ook alle mogelijkheden voor.

In het kort, de sterrenwacht is zijn geheel over te nemen. Aarzel niet om e-mails te sturen! We kunnen er vast wel uiteindelijk helemaal uitkomen.

Excuses als ik in het begin wat laat reageer. Moet zelf nog even alles op een rijtje zetten en overal fotos bij vinden. ;-) Maar toch alvast deze aankondiging!


bedrag:
N.O.T.K.
adverteerder:
T.Bekkers
woonplaats:
Omgeving Den Bosch
telefoonnummer:
-
categorie:
Telescoop met montering


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.