aangeboden: Orion observer 70/700 refractor met VELE accessoires.


Te koop: Orion observer 70/700 refractor telescoop, inclusief origineel statief. Ik verkoop de telescoop vanwege het de aanschaf van een andere telescoop. De telescoop is in gebruikte conditie, maar helemaal opnieuw schoongemaakt en opgeknapt, hij is in uitstekende staat. Met deze planeet zijn zeer waanzinnige maan-, planeet- en enkele deep sky observaties mogelijk. Voor deep sky eigenlijk alleen de helderste.

De telescoop wordt geleverd met enkele kwalitatief zeer goede accessoires namelijk :

-Orion explorer II 25mm oculair, perfect voor lage vergroting obervaties
-Orion shorty 2x Barlow. Verdubbelt de zoom van elk oculair, in combinatie met de 25mm geschikt voor planeet observaties.
- 4mm Chinees plossl oculair. Pusht de telescoop tot zijn limiet wat betreft maximale vergroting, alleen te gebruiken op zeer heldere avonden voor fantastische maanobservaties.
- Moon & sky glow filter. Dit maanfilter is erg handig, want naar een volle maan kijken zonder dit filter is niet erg prettig. Ook filtert het ander kunstmatig licht, dus in een omgeving met veel luchtvervuiling een waardevolle accessoire.
-45 graden diagonaal. Dit zorgt voor een correct beeld en dus niet gespiegeld of op de kop. Dit maakt deze telescoop ook erg geschikt voor overdag vogels spotten oid.
-Orion EZ Finder II finder scope. Heb zelf altijd een zoomfinder gebruikt, deze moet volgens mij een lithiumbatterij in. Is naar mijn weten niet kapot maar gaat zo niet aan. Erg handig voor het zoeken van objecten. Zat standaard bij deze telescoop en wordt daarom ook meegeleverd.

Al met al een zeer complete set, waarmee je jaren kunt. Vanwege het feit dat er enorm veel wordt bijgeleverd, moet de set opgehaald worden. Deze accessoires zijn erg duur geweest, onzinbiedingen worden direct verwijderd. Mochten er nog meer vragen zijn, mailen kan altijd!


bedrag:
Bieden
adverteerder:
Jens
woonplaats:
Harlingen
telefoonnummer:
+31646267229
categorie:
Telescoop met montering


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.