aangeboden: Workshop "Ontwerpen met Sketchup" voor zelfbouwers


Dit is een aankondiging van de workshop "Ontwerpen met Sketchup” voor amateurastronomen met een interesse in zelfbouw. Sketchup is een freeware software 3D CAD programma. Met de introductie van dit programma is CAD tekenen in 3D een stuk toegankelijker geworden. Iedereen kan nu met een beetje handigheid alles van een simpele kast tot een volledige huis in detail ontwerpen. Het programma wordt door mensen over de hele wereld gebruikt en is een geweldige tool voor het ontwerpen van een telescoop.
Ondanks dat Sketchup eenvoudig is in het gebruik, is een eerste stap zetten om een telescoop te ontwerpen voor sommige amateurs soms nog een brug te ver. De workshop “Ontwerpen met Sketchup” heeft als doel om amateurs te begeleiden bij hun eerste kennismaking met Sketchup en tevens diegenen die enigszins bekend zijn met het programma verder te helpen op weg naar een succesvol ontwerp en bouw van een telescoop.
De workshop bestaat voor een gedeelte uit een introductie en uitleg. De meeste tijd zal echter worden besteed aan zelf werken met het programma en het ontwerpen van een telescoop. Aanmelding graag via de mail naar carlveh@wxs.nl.

Vrijdag 16 november van 19.30-22.30
kosten workshop 12,50 euro voor donateurs aan de SSA, 17,50 euro voor niet-donateurs

Locatie Sterrenwacht Almere
Markt 29
1354 AP Almere Haven

Let op: de ingang bevindt zich op het marktplein, gebruik bel nummer 29, bij de deur links van de hoofdingang, volg daarna de bordjes "sterrenwacht”bedrag:
zie adv
adverteerder:
Sterrenwacht Almere
woonplaats:
-
telefoonnummer:
-
categorie:
Overig


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.