aangeboden: Vixen New Atlux montering met zuilstatief


Aangeboden een Vixen New Atlux montering met Skysensor 2000 PC goto-besturing. De montering en besturing zijn in zeer goede staat en zijn samen met Takahshi de Japanse topmerken waarbij constructie – aluminium gietstukken - en kwaliteit ongeëvenaard zijn.
De montering wordt geleverd met Losmandy type zwalustaart-opname, zware 230V voeding, 2 contra-gewichten van 7 kg en 3,5 kg, plateau voor de contra-gewichtas, autoguidesnoer en serieel-snoer voor verbinding met een PC of Notebook.
Standaard is een uiterst nauwkeurige poolzoeker met instelbare verlichting en gemakkelijk in gebruik. De contra-gewichtas kan in de holle declinatie-as worden geschoven voor transport.
De montering weegt 18 kg en is daarmee nog transporteerbaar.
Het zuilstatief bestaat uit een aluminium buis met een diameter van 165 mm en 3 solide poten uit plaatstaat met stelvoeten. De poten zijn eenvoudig los te nemen voor transport. De prijs voor montering en zuilstatief bedraagt Euro 1500,-.
Meer foto’s of informatie beschikbaar op verzoek. Een statief voor permanente installatie in een sterrenwacht kan meegeleverd worden.bedrag:
€ 1500,-
adverteerder:
Ad Matthijs
woonplaats:
Velden
telefoonnummer:
077-4729210
categorie:
Montering, Aandrijving, Statief


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.