aangeboden: Celestron CPC DeLuxe 800 HD GOTO telescoop en accessoires


Zie ook voor de fotos mijn advertentie op Marktplaats.

Celestron CPC DeLuxe 800 HD GOTO telescoop en accessoires

Van particulier, mooie telescoop van een goed en bekend merk, met HD superhelder glas en spiegels, in een complete set met alle benodigde accessoires. Het opzetten gaat snel, en meteen is er te genieten van de zon, maan, planeten, sterren, galaxies als Andromeda, kometen en deepsky.

Met de StarSense AutoAlign en GPS is het uitlijnen binnen een paar minuten gedaan, er is geen kennis van object-posities nodig. Het besturen van de telescoop en ook het zoeken van objecten kan met de handcontroller maar ook dmv van een iPad of Androitablet, dmv de bijgeleverde Wifi adapter en met de gratis software SkyPortal van Celestron. De 2 motoren en de software zorgen ervoor dat het object niet uit beeld loopt, de telescoop volgt.

Alle benodigde accessoires zitten erbij als oculairs, filters, zonnefilter, een goede 230V/12V kortsluit beveiligde voeding, en ook de nodige stekkers voor aansluiting op een (auto)accu. De gehele set is verpakt in een degelijke tas, een grotere en kleine koffer. Het statief is los te vervoeren. De handleidingen zitten erbij.

Nogmaals, het is een geheel complete set klaar voor direct sterrenkijken en ook gemakkelijk te vervoeren door bijbehorende tas en koffers. De fotos spreken voor zichzelf, de spullen zijn 2 jaar oud, zien er als nieuw uit (stevig spul en wij zijn zuinig op de spullen). Hieronder een lijst van alle items. Op Internet zijn alle specificaties te vinden bij o.a. Celestron.

Goed voor jarenlang sterrenkijk plezier en om kennis te maken met astronomie zonder dat het de nieuwprijs kost. Wij zijn hiermee enthousiast geraakt voor astronomie, en we verkopen de set omdat we een refractor telescoop gekocht hebben voor alleen astrofotografie.

Alles is indien gewenst werkend te zien met de nodige uitleg. De originele bonnen zijn erbij. In overleg op te halen of kan ook gebracht worden. De hele set kost nieuw over de 5000,- Euro.bedrag:
2495,-
adverteerder:
Gert van Laar
woonplaats:
Oegstgeest
telefoonnummer:
0630422247
categorie:
Telescoop met montering


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.