oproepen: AANDACHT ! Diefstal van astronomisch materiaal


Beste,

Gisteren werd bij mij thuis ingebroken en onder meer astronomisch materiaal gestolen. Graag vraag ik jullie mee uit te kijken naar ondervermelde produkten en mij te verwittigen indien jullie ze aangeboden krijgen of ergens zien opduiken. De kans is klein maar je weet maar nooit...

William Optics FLT 110 Fluorostar apochromaat met een oliegescheiden TEC triplet objectief van 110mm f/6.5, massieve 4-inch focuser, bijhorende 7x50 zoeker en 0,75x Riccardi reducer (in formaat M63) met bijhorende spacerset. Deze apo heeft de typische William Optics witte buis met goudkleurige ring aan de focuser en dauwkap.
De telescoop draagt het serienummer 05058.

William Optics 80mm f/6 Megrez apochromaat met een luchtgescheiden TMB/Lomo triplet. De oorspronkelijke WO focuser heb ik vervangen door een 2-inch exemplaar van Feather Touch. Bijhorend is ook een Televue 0,8x reducer/flattener ontvreemd, een 2-inch zenitspiegel van WO en een Meade series 4000 6,8mm groothoekoculair (84 beeldveld). Het geheel zit in een WO rugzak. Ook deze telescoop heeft de typische William Optics witte buis met goudkleurige ring aan de dauwkap.
De telescoop draagt het serienummer 048007; de lens heeft serienummer XE0143.

Lunt 50mm h-alfa frontfilter met adapter om deze op de WO 80mm f/6 Megrez te bevestigen. De frontfilter draagt het serienummer 2009500.

Alvast bedankt om mee uit te kijken. Je kan me contacteren via peter.vandeneijnde@gmail.com

Peter Van den Eijnde


bedrag:
niet opgegeven
adverteerder:
Peter Van den Eijnde
woonplaats:
Antwerpen
telefoonnummer:
-
categorie:
Telescoopbuis met optiek (OTA)


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.