aangeboden: Robtics RTT 2019 - aanbiedingslijst


Robtics Telescope Treffen 2019.... daar moet je bij zijn!

Op zaterdag 18 mei a.s. vindt het 3e Robtics Telescoop Treffen (RTT) plaats!

De RTT zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een bijzonder groot aanbod van telescopen en accessoires met één van de grootste showrooms van de wereld! Op de RTT zorgen we voor mooie aanbiedingen, goedgeprijsde occasions en een verloting!

Ook zetten we de zonnekijkers buiten! Neem ook vooral je eigen zonnetelescoop mee en dan maken we er meteen een solar-party van!

Bij de RTT hoort lekker eten en drinken. Vanaf 12:30 staat de barbeque aan en een biertje en frisdrank staan koud. Bij de RTT is dit alles natuurlijk gratis!

Heeft u nog astrospulletjes liggen? De astro-kofferbak-verkoop is een door Robtics georganiseerd en gefaciliteerd evenement waarbij iedere amateurastronoom de gelegenheid krijgt om zijn/haar astronomische waren aan de man/vrouw te brengen.

Kortom, de RTT - gratis entree, gratis parkeren, gratis eten en drinken, astro-kofferbak-verkoop, veel kijkgenot, imposante uitstalling, mooie aanbiedingen, kans op winnen van de loterij en heel veel gezelligheid!

Waar? Op het terrein van Robtics aan de Star 3H, 2266NA in Leidschendam.

Wanneer? Zaterdag 18 mei 2019 van 10:00 uur tot 16:00.

Wat: Op de website van Robtics is een willekeurige greep van aanbiedingen opgenomen. Kijk op https://www.robtics.nl/information.php?info_id=32 of er iets voor je tussen zit! Dit is bij lange na niet alles, dus laat je niet tegenhouden als er op het eerste gezicht niets voor je bij zit!

Let op: de lijst is verre van volledig en we komen continue interessante zaken tegen die voor mooie prijzen de deur uit mogen. Voor de meeste aanbiedingen geldt dat het om één of anders slechts enkele stuks gaat. Hierbij geldt: op is op. Om iedereen dezelfde kans te geven, wordt er niets gereserveerd. Wees er dus snel bij!
Tot ziens in Leidschendam!


bedrag:
NVT
adverteerder:
Robtics
woonplaats:
Leidschendam
telefoonnummer:
070-3697910
categorie:
Excursies, Bezichtigingen, Diensten


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.