aangeboden: Celestron 11" Nexstar GPS forkarms voor 11"OTA, heavy duty tripod, JMI case & diversenAls je een niet-gemotoriseerde 11" OTA hebt, is dit een ideale kans om voor weinig geld die op een computer-gestuurde montering te zetten voor visueel of astrofotografie gebruik.

Na veel plezier te hebben gehad met deze telescoop en montering, heb ik mijn 11 OTA van deze Nexstar GPS op een EQ montering gezet en bied nu de overige onderdelen apart of als geheel te koop. Motorisch is alles in prima staat en goed onderhouden. Er zijn wel normale gebruik-sporen en krassen in de zwarte werf.

Celestron Nexstar GPS vork-armen voor 11 Celestron OTA met zowel nieuwere handset als de oorspronkelijke als back-up: 350

Heavy-duty tripod met Starizona accessory tray (deze is niet de statief die met de telescoop komt maar een zwardere, stabieler statief) plus Starizona vibration-demper voor tussen telescoop en statief (nieuw ruim 700): 250

Celestron Heavy Duty Wedge (nieuw 519): 175

Starizona mini-rail met extra counterweights voor dec-balans (nieuw 250 incl. extra gewichten): 75

JMI case met wielen voor 11 Nexstar GPS (of 11 CPC in principe, ook voor andere telescopen met andere inzets, nieuw 750): 250bedrag:
zie omschrijving
adverteerder:
Lynn van Rooijen
woonplaats:
Blaricum
telefoonnummer:
-
categorie:
Montering, Aandrijving, Statief


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.