aangeboden: Gereserveerd: Explore Scientific ED80 Apo Triplet + accesoires


Even voor het overzicht heb ik de oude advertentie met de WO even eruit gehaald en een nieuwe erbij :)

ik heb nog te koop staan een :

Explore Scientific ED80 Apo Triplet
Deze is nog geen jaar oud & gekocht bij bresser.de
Ik heb hierbij een Kist waar het schuim van aangepast moet worden, maar dan past deze app er mooi in. Kistje was origineel voor een andere apo bedoeld.
Daarnast heb ik er een set mooie buisringen met een Vixen stijl William optics dovetail eronder. Ook zit hier het originele voetje nog in. Voor fotografie vond ik deze persoonlijk te kort. De buisringen helpen enorm met het balanceren.

Ok heb ik daar bij voor de liefhebben een Meade OAG. Deze werkt erg goed op deze telescoop. Echter heb ik liever een guidescope.

Extensie buisjes en originele accessoire voet zitten er ook bij, echter is dit voetje voor bresser stijl accessoires dus heb ik deze eigenlijk nooit gebruikt.

Als laatste heb ik een Field Flattener erbij. Deze heb ik zelf niet gebruikt, maar ik heb er zelf ook niet heel veel aan verder.

Het geheel kan samen weg voor een mooi bedrag. Maar ook los gekocht worden, behalve de buisringen, die gaan samen met de OTA weg.

AUB geen onzin biedingen. In goed overleg kunnen we uit de prijs komen, mits het een normaal bedrag is voor deze nog geen jaar oude spullen.

Ik stap over op een andere refractor, dat is de enige reden dat deze weggaat.

bedrag:
niet opgegeven
adverteerder:
Paul
woonplaats:
Nijmegen
telefoonnummer:
-
categorie:
Telescoop met montering


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.