aangeboden: Diverse


-Orion extra narrowband 1.25" 7nm S-II filter met een transmissie van 97 procent. Filter is slechts enkele gebruikt en verkeert in zeer goede staat. Komt met handleiding en transmissierapport.

-Skywatcher 1.25" clear sky filter slechts 2 keer gebruikt en verkeert in nieuwstaat.

-2x barlow die scherpe beelden geeft, maar wel kleurfout genereert zoals de meeste goedkopere korte barlows. Zeer lichte gebruiksporen.

-4mm planetary slechts 8 keer gebruikt. Heeft een gezichtsveld van 58 en een lange 16mm eye relief.

-celestron 30mm silvertop vintage plossl. De 30mm is de zeldzaamste uit de hele serie en de meeste waren gemaakt in taiwan. Deze is gemaakt in Japan(staat op de zijkant, als je interesse hebt stuur ik er wel een foto van indien nodig) en is dus van zeer goede kwaliteit. Veel eye relief, goede randcorrectie, de scherpste field stop die ik al heb gezien en 50 gezichtsveld(het meeste van de hele serie). De letters zijn niet vervaagt en zien eruit als nieuw. Optisch in goede staat, alleen lichte gebruiksporen aan het metalen 1.25" gedeelte en een kleine imperfectie op de ooglens.

Verzenden is geen enkel probleem. Iets appart kopen kan, maar meerdere spullen in 1 koop heeft mijn voorkeur. Alle stofkappen en dozen die op de fotos zichtbaar zijn worden meegeleverd. De celestron 30mm komt met een doosje van een 40mm plossl die ik nog had liggen. Ik zou zeggen doe een goed bod en ze zijn misschien van u.
bedrag:
Otk
adverteerder:
Anne
woonplaats:
Kruibeke
telefoonnummer:
-
categorie:
Oculair, Diagonaal, Andere Toebehoren aan oculairzijde


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.