ruilen: Gretsch Electromatic Te koop of te ruil met een telescoop.


Hobbyruil.
Bij wijze van hersteltherapie (op basis van discriminatie verloor ik mijn functie en dat had een flinke impact) kocht ik in 2018 een Sky-Watcher Dobson 250 Px Flextube. Omwille van de financiŽle gevolgen heb ik de telescoop verkocht eind 2018. In 2019 werd ik aangesteld in een andere functie binnen hetzelfde overheidsbedrijf. Opnieuw werd ik geconfronteerd met pesten op het werk en discriminatie. Deze zomer ging ik onder die druk helemaal onderuit. Het maken van schetsen van sterrenbeelden, hopen en nevels bracht mij rust. Muziek spelen lukt mij om emotionele redenen niet meer en dus staat de gitaar al heel erg lang in de kast opgeborgen. Als ik die nu eens kon ruilen voor een telescoop die mij opnieuw toelaat om schetsen te maken zou dat ongelofelijk leuk zijn.

Gretsch G5120 Electromatic semi-akoestische gitaar oranje, twee humbucker elementen, tunomatic brug en Bigsby gelicenseerde B60 vibrato staartstuk.

Als nieuw. Nieuwprijs 979,95 euro.

Gretsch G5120 Electromatic semi-akoestische gitaar oranje, twee humbucker elementen, tunomatic brug en Bigsby gelicenseerde B60 vibrato staartstuk.


Ondertussen ben ik op zoek naar een gelijkwaardige telescoop in goede staat of een telescoop met een lagere of een hogere prijs waarbij in het ene of het andere geval de prijs wordt bijgepast).

Bedankt voor uw tijd!
Katrijn


bedrag:
niet opgegeven
adverteerder:
Kaat
woonplaats:
Bredene
telefoonnummer:
-
categorie:
Telescoop met montering


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.