aangeboden: !!!! Prijsverlaging!!!! Samyang 135mm f2.0 (Sony E-mount)


Prijsverlaging voor deze zeer mooie, in nieuw staat verkeerende Samyang 135mm f2.0 lens. Vangt 4x meer licht dan een f4.0 lens dus bij een belichtingstijd van 4minuten op f4 heb je met deze lens slechts 1minuut nodig om tot eenzelfde belichting the komen. Doos, etc is allemaal aanwezig dus of de lens zo uit de winkel komt.

Zo goed als nieuwe Samyang 135mm f2.0 Sony E-mount lens (nieuwprijs April 2019: 458,-).

Deze lens is gemaakt voor Astrofotografie lijkt het haast. Het snelle diafragma van f2.0 laat in een korte tijd heel veel licht door waardoor uw belichtingstijden kort kunnen blijven en de nauwkeurigheid van uw pooluitlijning dus iets minder precies hoeft te zijn.

Ik verkoop deze lens aangezien ik mijzelf in April een duosetup met twee van deze lenzen had gebouwt, maar inmiddels bijna niet meer gebruik. Ik zou er graag een 85mm f1.4 lens voor terug willen kopen, maar dan moet ik eerst wat geld vrijmaken door deze lens te verkopen.

Mocht je intresse hebben laat het dan even weten. Astrofotos gemaakt met deze lens en een SonyA6000 zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tevens kunt u een mooie review van deze lens vinden op de site van Astrofotograaf Trevor Jones van Astrobackyard.com https://astrobackyard.com/rokinon-135mm-f2-astrophotography/


bedrag:
345,- euro
adverteerder:
Rutger
woonplaats:
Roden
telefoonnummer:
-
categorie:
Astrofotografie


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.