aangeboden: Skywatcher Montering EQM-35 PRO SynScan GoTo


Twee monteringen in één: gebruik de EQM-35 als een parallactische GoTo-montering om de sterrenhemel met een telescoop te verkennen. De computerbesturing ("SynScan GoTo") helpt u bij het zoeken naar objecten. Dankzij de motorisering, het parallactische ontwerp en de geïntegreerde poolzoeker kunt u de montering niet alleen gebruiken voor visuele observatie, maar ook voor astrofotografie.
Als alternatief kunt u ook de DEC-as verwijderen. Dit houdt in dat de montering de hemelrotatie alleen over de RA-as ("uuras") compenseert. In deze opstelling vormt de EQM-35 een fotomontering. Dit betekent dat u geen telescoop gebruikt, maar een fotografisch apparaat direct met een foto-objectief aanbrengt. Als parallactische montering is het een goede basis voor telescopen met een gewicht tot tien kilogram, waardoor diepe astrofotografie van Deep Sky-objecten met lange belichtingstijden en zelfs autoguiding mogelijk is.
Via een standaard zwaluwstaartrails naar Vixen-model kan een telescoop worden bevestigd. Voor de installatie van een spiegelreflexcamera zijn extra accessoires vereist die niet worden meegeleverd.

Extra accessoires, bijpassende adapter, kabel voor besturing via laptop, 12volt kabel voor stroomvoorziening.

Telescoop is 1,5 jaar oud, door succes wil ik een telescoop die meer gewicht kan dragen. Deze montering kan tot 7 kilo(voor astrofotografie) dragen, maximaal 10 kilo voor visuele observaties. Telescoop werkt perfect en heeft geen schade. Uiteraard wel gebruikers sporen. Zoek via google voor al de specificaties.

Af te halen in Leeuwarden.


bedrag:
500
adverteerder:
Martijn Houtsma
woonplaats:
Leeuwarden
telefoonnummer:
-
categorie:
Montering, Aandrijving, Statief


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.