aangeboden: Revolution Imager


Astronomy Magazines 2016 Star Product en Sky & Telescopes 2017 Hot Product! Dit jaar was de Revolution Imager de enige camera van Astronomy Magazine die een star product award ontving en een van de Hot Products van Sky en Telescope voor 2017!

Met de R2 hoef je alleen nog maar enkele eenvoudige verbindingen te maken en kun je de kracht van de modernste technologie gebruiken om op de meegeleverde kleurenmonitor de bergen, valleien en zeeŽn van de maan te bekijken. Verander eenvoudig de belichting van de videocamera en ga naadloos naar het rood en groen van Nebulosity of zelfs de spiraalarmen van The Whirlpool Galaxy. Alles vanuit uw achtertuin met behulp van de verbazingwekkende gevoeligheid van de modernste beeldchips van Sony en ingebouwde live geautomatiseerde videoverwerking. Je zult versteld staan ​​van wat zelfs de meest bescheiden tracking telescopen je in slechts een paar seconden van blootstelling laten zien!

Deze nieuwste versie, Revolution Imager R2, heeft een eenvoudiger menu om te bedienen, betere contrastcontrole, betere gain control en fijnere beeldverwerking aan boord. Deze nieuwe versie heeft een maximale belichtingstijd van 5,12 seconden en stapelt nu maximaal 6 afbeeldingen in plaats van 5.

En nu kunt u de kracht en gevoeligheid van de Revolution Imager R2 gebruiken om nieuwe dimensies te verkennen met het optionele microscoopsysteem, Revolution: Micro!

De Revolution Imager bevat alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan en het maximale uit uw bestaande telescoop te halen. Inbegrepen zijn:


Draagbare 7 "LCD-monitor.
12V Li-ionbatterij met lader om zowel de camera als het LCD-scherm te bedienen.
0,5x Focal Reducer om het gezichtsveld drastisch te verbreden.
UV / IR-filter.
Handafstandsbediening om de camera te bedienen.
Schokbestendige draagtas.
Alle benodigde kabels.
De nieuwste versie van de R2 wordt geleverd met de HD UHTC bedrade afstandsbediening waarmee links, rechts en omhoog scrollen door alle menus in


bedrag:
300
adverteerder:
Dirk Verbeken
woonplaats:
Meerbeke
telefoonnummer:
+32488421689
categorie:
Telescoop met montering


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.