aangeboden: Celestron Astro Fi 5 bieden vanaf 800,00


Astro Fi 5 schmidt Cassegrain WiFi telescoop met focal reducer, handcontroller, zonnefilter, ac adapter, omegon 2 adapter, 5x barlowlens en Orion starshoot camera. Totale waarde is 1233,89.

De Celestron Astro Fi 5" catadioptrische telescoop heeft een Schmidt-Cassegrain constructie met een 125 millimeter grote primaire spiegel. Dankzij de catadioptrische constructie heeft de telescoop een brandpuntsafstand van 1250 millimeter. Door een kortere brandpuntsafstand zal er minder licht verloren gaan en krijg je een scherper beeld. Op de telescoop zit een StarPointer Red Dot zoeker, hiermee kun je gemakkelijk hemellichamen vinden. De telescoop is erg geschikt voor deep-sky waarnemingen.

GoTo-technologie

De telescoop en montering zijn voorzien van een volledig GoTo-systeem. Met dit zeer handige systeem kan de telescoop automatisch hemellichamen voor je opzoeken. In het systeem zijn 120.000 hemellichamen voorgeprogrammeerd, dit maakt het kijken met een telescoop een stuk eenvoudiger. Het GoTo systeem geeft uitgebreide informatie over de meest bekeken hemellichamen. De telescoop bedien je met een tablet of smartphone via de gratis downloadbare Celestron SkyPortal app. Om je telescoop te kunnen bedienen via je telefoon of tablet, heb je alleen maar een wifi verbinding nodig.


bedrag:
900,00
adverteerder:
Joop
woonplaats:
Waalwijk
telefoonnummer:
0641354935
categorie:
Telescoop met montering


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.