aangeboden: Mooie Docter Noblex 8x58B / CF verrekijker met originele draagriem en oculairbescherming


Er is iets speciaals aan deze professionele kijker. De enorme lensopeningen zorgen voor een perfect helder beeld, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. De ultieme astronomische kijker voor sterrenhopen en nevels die nog goed vanuit de hand kan worden gebruikt en een aantrekkelijk vlak beeld en grote diepte. De uitstekende beeldhelderheid wordt bereikt door de multi-shift coatings, de achromatische optiek en een uittredepupil van 7,25 mm.
De DOCTER / NOBLEX 8 x 58 overtuigt niet alleen door zijn schitterende en contrastrijke look. De behuizing is waterdicht en voldoet aan de hoogste ergonomische eisen.
De bedieningselementen zoals midden aandrijving en dioptrie-instelling zijn ergonomisch geplaatst. Dit maakt een moeiteloze en langdurige observatie mogelijk.
Alle optische oppervlakken bezitten een uitstekende transmissiekarakteristiek en bieden een onvergelijkbare beeldhelderheid: een lust om diep in de nachtelijke hemel te kijken.
Brildragers profiteren van de grote uittredepupil en kunnen het hele gezichtsveld benutten.
De "twist up" oculairs kunnen op individuele waarnemers worden ingesteld.

Deze verrekijker verkeert in een zo goed als nieuwe staat en is nagenoeg niet gebruikt. Hij wordt geleverd in de originele doos met papieren, draagriem en oculairbescherming.bedrag:
600 euro
adverteerder:
Willem Kruidhof
woonplaats:
Enschede
telefoonnummer:
06 38283530
categorie:
Verrekijker, Spotting-scope, Optiek overig


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.