aangeboden: Intes MK-67


De intes MK-67 is een 150mm f12 maksutov en wordt niet meer gemaakt. Intes maksutovs behoren tot de beste maksutovs ooit gemaakt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de skywatcher maksutovs heeft de mk-67 een aparte secundaire spiegel en niet gewoon een alluminiumlaag op de correctorplaat waardoor deze scherpere sterren zal hebben over het hele beeld.

De telescoop heeft een 2" crayford focusser en komt met een standaard zoekerhouder, een vixen-dovetail, de originele zoeker(zonder de zoekerhouder), een zelfgemaakte isolatielaag en een burgess 2" 1/10 lambda 99% diëlectric diagonaal. De telescoop is optisch in goede staat, maar heeft één duidelijk gebruiksspoor(zie foto onder maksutov 150/1800). De diagonaal is in niet zo goede staat. Hij werkt wel, maar heeft duidelijk enkele beschadigingen aan de buitenkant en enkele krasjes op de spiegel.

Bij de Intes zit ook een intes 50mm zoeker inbegrepen, maar zonder de houder. Een dergelijke houder vindt je al voor nog geen 20 euro. De zoeker verkeert in zeer goede staat en is slechts 1 keer gebruikt.

Vanwege de waarde en de grootte van de telescoop is verzending niet mogelijk. Als u meer informatie of fotos wilt, stuur dan maar een mailtje.


bedrag:
Otk
adverteerder:
Stijn
woonplaats:
Kruibeke
telefoonnummer:
-
categorie:
Telescoopbuis met optiek (OTA)


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.