aangeboden: Telescoop met oculairen, filters,...


Door tijdsgebrek worden deze spullen al maanden niet meer gebruikt. De spullen zijn in goede staat tenzij anders vermeld. Zo kom je dus niet voor verrassingen te staan. Ik heb volgende zaken in de aanbieding:

-Celestron c6-n 150mm f5 newton
-Skywatcher az4 montering met stevig landmeterstatief
-Krachtige groene laser met houder om hem op een telescoop te bevestigen en oplaadbare 18650 batterij van samsung (zonder oplader, maar deze batterijen gaan op zich al zeer lang mee en een oplader vind je voor een paar euro online)
-Meade DSI pro ii monochrome camera met filterlade voor 4 filters en kabel (de camera is vrij gevoellig maar heeft wel wat dode pixels).
-Plastieke 1.25" diagonaal

Oculairen:
-Televue 12mm nagler type-4 (evt. met pupil guide, het oculair heeft een beschadiging aan het metalen 2" omhulsel maar niets dat de werking van het oculair belet)
-Televue 10mm radian (evt. met pupil guide)
-Baader Hyperion zoom 8-24mm mark III

Filters
-Lumicon 1.25" Deep-sky
-Orion 1.25" ultrablock
-Orion 1.25" IR-block
-Orion 1.25" variable polarising
-Baader 6 1.25" kleurfilters: rood, oranje, geel, groen, lichtblauw en blauw (deze filters schroeven niet volledig op de televue oculairen maar wel op de andere. Dit is waarschijnlijk door tolleranties bij de oculairen en filters die zeer licht verschillen waardoor de combinatie van de twee niet goed past)

Als u interesse hebt en meer info of fotos wilt, stuur dan gerust een mailtje. Prijs komen we wel uit, doe maar een bod of vraag om een richtprijs. Ik verkoop liefst zoveel mogelijk tegelijk(een bod op het geheel krijgt dus voorrang). Verzending op eigen risico.


bedrag:
O.t.k.
adverteerder:
Stijn
woonplaats:
Kruibeke
telefoonnummer:
-
categorie:
Telescoop met montering


U kunt de naam van de adverteerder aanklikken om een e-mailbericht te sturen.